Jdi na obsah Jdi na menu
 


2003

4.Září - Se sešlo 21 dětí ,aby založili hasičský sbor malých hasičů pod vedením  p. Průšové a p. Beránkové s těžkými začátky nám velice pomohl p. Pavlíček .   

4.Říjen - Jsme se poprvé zapojily do hry plamen , která se konala v Podmoklanech. Ze 75 pětičlenných hlídek mladší skončili na 21. a 35. místě a starší na 23 a 36.

27.Listopadu - 7. Listopadu - I vánoční výstava která měla zaměření Staročeské vánoce. Příprava i účast byla veliká.                                                                                                                                        2004                    

22.Květen - Jarní soutěž hry plamen v Krucemburku hry Plamen mladší na 12 místě a starší na 19 místě.                                                                                        

5.Června - O Podmoklanský pohár. Z 19 družstev jsme zkončili na 12 a 15 místě. 

Červenec  - Chvilka odpočinku a celodení výlet na Český Štenberk.                        

9. Října - Braný závod Krucemburk tady jsme zabodovali 1 hlídka starších na 1 místě a druhá hlídka na 35 místě, mladší na 15 místě.

 4.Prosinec-12. Prosince-výstava vánočních stromků.                                                             

                                                       2005                                                      

21. Května - Ždírec nad Doubravou závěrečné kolo hry plamen. Mladší 9 a starší 3 místo.  V šedesátce jsme odbsadili 1 a 2 místo v kategorii mladších. Pro odmínutí účasti Sobiňova na krajském kole jsme do Třebíče jeli my.

12.Června- Krajské kolo v Petrovicích u Třebíče. Bohužel si myslim že nebylo vše podle pravidel, ale od toho jsou zde rozhodčí a ty by se nad sebou měli zamyslet. Na krajském kole jsme skončili na posledním 10 místě

18.Června- Rozsochatská podkova (Druhé kolo kraje Vysočiny). Tady bylo 25 družstev Vepříkov A na 8 místě a Vepříkov B na 15 místě.

20.Června- Ujčov u Bystřice nad Perštejnem kam jsme odjeli vlakem a kus cesty jsme šlapali pěšky. Z Ujčova jsme vyráželi na výlety navštívili jsme jeskyni Blanických rytířů a zbytky nohou T.G.M.

8.Října- Ždírec nad Doubravou. Hra plamen Branný závod. Starší 3 a 13 místo a mladší 15 místo.

4.Prosince-12.Prosince- Vánoční výstava s názvem Vánoce v Různých zemí.

23.Prosince- Zpívání před kapličkou. Náš sbor malých dobrovolných hasičů se proměnil ve sbor pěvecký. Všichni jsem se pořádně oblékly navařili grok a čaj z Habrské pekárny dostali vánočku a šli jsme lidem z vepříkova připomenout že jsou vánoce. Všichni jsme se naskládali před naší kapličkou a spustili jsme koledy. Lidé poslouchali, klábosili mezi sebou a asi byli i spokojeni.

                                                              2006

20.Května- Havl.Brod závěrečné (jarní) kolo Hry Plamen starší 3 a mladší 12 místo. 

28.Května- Vepříkovský děský pohár (naše dětská liga do této soutěže s námi šly ještě další čtyři obce Jitkov,Klokočov,Nová Ves u Chotěboře a Rozsochatec.

11.Června-Jitkov (Naše děstká liga) Jitkovský dětský pohár tady jsme začali konečně bodovat 4.mladší a 1 a 2 starší.

18.Června- Klokočov. Klokočovský dětský pohár. Starší 1 a 2 místo a mladší se nezůčastnili. Tady jsem měli zatim náš nejlepší dosažený čas 16,50.

25. Června- Nová Ves u Chotěboře. Novoveský dětský pohár. Naše umístění starší 1 a 2.

28.srpna-rozloučení s prázdninama indiánské létoObrazek

7.Říjen- Perknov u Havlíčkova Brodu. Branný závod Hry Plamen.

27.Října- Lampionový průvod.

23.Prosince- II. Ročník zpívání před kapličkou doufáme že z našeho zpívání vznikne pěkná tradice. Lidí se sešlo hojně.

                                                             2007

6.Května- Uhelná Příbram. Starší 3 a mladší 5.

2.Června- Rozsochatec (Liga Vysočiny) na tuto soutěž dorazilo 25 týmů tady jsme vybojovali 14.místo.

17.Června- Vepříkov (Naše dětská liga) v tomto roce se této ligy zůčastnili 4 sbory Vepříkov,Golčuv Jeníkov,Nová Ves u Chotěboře a Rozsochatec. U nás se nám nedařilo starší na 5 místě a mladší na 9 místě.

1.Července- Golčův Jeníkov tady jsme si vyzkoušeli asfaltový povrch. Tahle soutěž se konala na Jeníkovském náměstí . Tady jsme obsadili starší 1 a mladší také 1 místo. Obdrželi jsme krásné Putovní poháry, které jak doufám v roce 2008 obhájíme.

22.Července- Nová Ves u Chotěboře tady jsme se prali mezi sebou mladší a starší obě zkončili na 1 místě.

13-15. Července- Soustředění v Penzionu ZUBR v Ujčově pod Perštejnem. Sluníčko nám přálo tak jsme si to pořádně užili.

26.srpna soutěž v Rozsochatci st.1 místo, ml.2 místo

6.října branný závod v Perknově , dvě hlídky starších  na 8 a 21 místě

23.prosince-už po 3 jsme zazpívali u kapličky koledy

                                           2008

5.ledna- dětská výročka kde jsme se sešli všichni a probrali vše co jsme potřebovali

8.března-oslava MDŽ kde jsme přednesli básničky a zaspívali písničky

11.května-jarní soutěž hry plamen.Soutěž byla velice zdařilá organizačně super .Starší bezkonkurenčně na 1 místě a mladší na 6 ,jen škoda že kvůli hadce dvouc dospělých

lidí to odnesly děti

9.května-jsme se vydali na výlet do Jihlavské ZOO

15.června-soutěž u nás ml.1a st. také1

22.června-soutěž v Nové Vsi této soutěže se zůčastnili pouze st. a přivezli 1 místo

29.červnasoutěž v Golčově Jeníkově kdejsme opět vyhravali

25.července-jsme si jeli odpočinout do penzionu ZUBR

24.srpna-rozloučení s prázdninama,kde děti čekala pohádková  procházka a po ní ukazky Jeníkovských hasiču,projížďka obrněným transportérem,cvičení psů.

30.srpna-zájezd na pirocar do Přibislavi

27.října-lampionový průvod po Vepříkově

11.října-branný zavod  v Uhelné Příbramitady nám starší zkončili 4 a mladší 27.na tuto soutěž se připravili i dorostenci Jakub Průša a Martin Piskač

23.prosincedalší zpívání u kapličky lidi zase přišly tak to za rok zopáknem

                                      2009

3. ledna-jsme uskutečnili tříkrálovou sbírku   ve Vepříkově a v Miřátkách

10.ledna- výročka byli jsme pochváleni za skvělé výkony dali jsme si hranolky a Obrazekpohár a šli jsme domů

7.března-MDŽ přednesli jsme básničky ,sklidily velký potlesk a všem jsme slíbyli že za rok přídem zas

10.května-se u nás konala jarní soutěž hry plamen ,byla to fuška ,ale myslim že to dobře dopadlo.St.1 místo,ml.8 místo

23.května-jelikoš jsme se dostali na okres do Brodu tak jme jeli.Pořadatelům se to trošku vymklo děcka toho měli dost ono trávit celý den na soutěži od 7 do 19.00 žádná sláva 5 disciplín  a vůbec to neodsýpalo třetí místo jsme vybojovali a odjeli zničeně domů

14.června- soutěž u nás Vepříkovský pohár 10 ml.a 13 st.družstevvelice pěkná účast.St.na 1 místě ,ml. na 7 místěObrazek

21.června-soutěž Bačkov starší na 2 místě ,ml. na 6.místě.Bačkov pořádal dětskou soutěž poprvé a připravil jí velice dobře.

27.června-poslední soutěž vpožárním útoku ,soutěž se konala na travnatém hřišti.Na této soutěži perlili domácí vybrali nám obě 1 místa naše obě družstva zkončily,,až"na druhých místech.

10.října-branný závod v Nové Vsi u Chot.Starší družstvo sme už bohužel nedali dohromady ,tak sme vyrazili se 2 hlídkama mladších a 1 hlídkou dorostenců.Do mladších nám nastoupili hodně malincí ale doběhli s nadšením tak se jim to asi líbylo a to je důležitější než jak dopadli.Dorostenci nám trošku zabloudili, ale nakonec se do cíle dostali a zkončili na1 místě.Obrazek

23.prosince-jsme zase zpívali u kapličky už po 5 a zase se nám to povedlo. 

 

 

 

 

                                             2010

16.5 oblastní kolo hry plamen Libice -na tuto soutěž jsem dala dohromady jen děti mladší,které se umístily na pěkném 4 místě . Požární útok 1,štafeta dvojic 6,štafeta 4*60 na 5, a branný závod z podzima 5 místo.V tomto družstvu je dost dětí které začínají tak si myslim že se toho zhostily dobře

 

 

 

 

2012

LEDENvyrocka_14_1__2012_012.jpg

 Již tradičně první akcí byla výročka na které se konala 14.1.2012.S dětmi naposledy přišly rozloučit Veronika Beránková a Kateřina Průšová a předali funkci vedoucích Zuzaně Krumlové a Markétě Krumlové.

Dále se 28 ledna konal dětský karneval, který jsme si všichni moc užili..

ÚNOR

V únoru se konal Masopustní průvod ve kterém naši Soptíci nesměli chybět!! Průvod se konal 25.2. a prošel naší sousední obec Miřátky a poté i celý Vepříkov.

BŘEZENmdz_0049.jpg

Jako každý rok naši hasiči uspořádali 3.3. ženami velice oblíbené MDŽ. Děti zde přednesly básničky, které se k tomuto dnu velice hodily. Děti se ženám velice líbily a odměnou pro ně byl obrovský potlesk, který byl opravdu zasloužený.

V březnu se také uskutečnil Vepříkovský mariáš na kterém naši mladí hasiči velice vypomohli.

DUBEN

Tento měsíc pro nás byl "pracovní". Nejdříve se uskutečnila brigáda na sundání střechy na naší hasičárně a poté následoval úklid o kterého se zůčastnily i naše děti. Jako druhá brigáda byl úklid větviček okolo místní kapličky za který jsme dostali od všech velikou pochvalu. 

Třetí a asi i nejlepší brigáda byla 30.4. odpoledne,když jsem se odpoledne se Soptíkama sešli u hasičárny a vyrobili si "krásnou" čarodejnici která večer byla upálena na hranici.

5. dubna jsme se Soptíkama vyrazili na prohlídky do hasičárny v Golčově Jeníkově. Dětem se tam moc líbilo, hlavně když jim kluci z Jeníkova dovolili si vyzkoušet jaké to je běhat ve výstroji. Při odchodu jsme všichni dostali malý kalendář a plakát.

KVĚTEN

V květnu jsme díky slunečnému počásí mohli stále trénovat a vylepšovat se na Plamen a když už jsme byli skoro dokonalí tak pár dětí onemocnělo a bylo jasné že ser na Plamen nepojede. Hned po uzdravení všech našich marodů jsme se plně soustředili na trénování požárního útoku protože jsme se rozhodli zúčastnit se prvního ročníku Havlíčkobrodského turné mladých hasičů a 20.5. jsme vyjeli jsme v plné síle na první soutěž do České Bělé kde mladší vybojovali krásné 4. místo a starší 8. místo.

ČERVENdetsky_pohar_9_6__2012_080.jpg

Červen byl velice pestrý na soutěže. Hned 3.6. jsme jeli do Bačkova kde jsme se sice zase na stupně vítězů nedostali, ale i tak jsme byli spokojení. Mladší získali 5. a starší 9. místo. Další soutěž byl 9.června náš Vepříkovský dětský pohár kde starší bohužel získali 5. místo,ale mladší se konečně dočkali medaile za krásné druhé místo a patří jim veliká gratulace!!!!

Hned druhý den (10.6.) jsme jeli na soutěž do Pohledu kde pokračovalo HB turné kde mladší získali 5. a starší 9. místo.

Červnovou soutěžní aktivitu jsme ukončili 23. v Sobíňově kam bohužel jelo jen družstvo starších které s časem 19,06 získali své vysněné 1. místo!!!!

ČERVENEC

V červenci dětem konečně zkončily starosti se školou a tak se s nimi hned pracoval lépe a navíc jsme před sebou měli měsíc bez soutěží a tak jsme si mohli užívat krásného počasí v našem místním koupališti.

SRPEN

Po návratu z rodinných dovolených jsme se opět vrátili k trénování útoku ,protože jsme před sebou měli noční dětskou soutěž,která se konala 31.8.2012 v Libici nad Doubravou.

Mladší družstvo získalo krásné 5. místo a starší družstvo ještě krásnější 3.místo.

 

ZÁŘÍ

Září,začala škola ale my se stále věnujeme hasičským aktivitám..Čeká nás Závod požární všestranosti a poslední ligová soutěž v nedalekém Kameni a tak stále trénujeme.

Nejprve jsme jeli na soutěž do Kamena,kde mladší Soptíci získali 4. a starší 17.místo.

Díky těmto výkonům se v celkovém pořadí ligy umístili na . a . místě.

Dále nás čekal již zmíněný ZPV kde mladší si doběhli pro . a starší pro. místo.

 

ŘÍJEN

 V říju se 6,10,2012 konal v Nové Vsi u Světlé nad Sázavou již zmiňovaný a velice obávaný BZ.Přes naše velké snahy na tréninkách jsme udělali chyby snad i na těch nejsnadnějších stanovištích a tak starší se umístili na 31, místě a mladší na 41. místě.

LISTOPAD

Listopad je jako každoročně Vánoční..Vyrábíme různé ozdobičky a dárečky na předvánoční výstavu kterou si uspořádáme v naší hasičské zbrojnici.Také trénujeme koledy na 23.prosince, kdy vystoupíme před naší místní kapličkou a pokusíme se lidem z Vepříkova i okolí zpříjemnit předvánoční večer.

PROSINEC

Prosinec byl velice poklidný a všichni jsme si ho moc užili.Sice nás všechny moc mrzela minimální návštěvnost na naší krásné Vánoční výstavě,ale dohodli jsme se,že za rok uděláme ještě hezčí výstavu aby se všichni přišli podívat.

 

2013

LEDEN

V lednu jsme měli již tradičně tradiční VVH na které jsme jako vždy zhodnotili rok uplynulý a naplánovali si aktivity na rok nadcházející.. A hlavně jsme přivítali novou členku Barborku Beránkovou,která už se nemůže dočkat až s námi začne konečně trénovat..

V lednu se ještě 26.1.2012 konal karneval na který jsme si všichni užili.

 

ÚNOR

 V únoru jsme začali věnovat přípravě na MDŽ.Rozhodli jsme se,že to chce změnu a tak,že básničky vyměníme za menší scénku "Bouda,Budka tak trochu jinak" a tak jsme se učili a trénovali aby jsme se ženám předvedli v co nejlepší formě.

BŘEZEN

 MDŽ-hlavní téma celého měsíce..

9.3.2013 jsme se konečně všichni dočkali naší malé premiéry "Boudy,budky tak trochu jinak" která měla veliký úspěch.

DUBEN

V dubnu jsme se zapojili do akce "Čistá Vysočina" a sesbírali odpadky kolem Vepříkova. Dále jsme si už pomalu domlouvali taktiku a s jakou sestavou projezdíme nadcházející soutěže. Koncem dubna jsme se sešli u hasičárny a vyrobily si čarodejnici, kterou jsme po té odnesli na hranici za ves kde byla slavnostně upálena.

KVĚTEN

 4.5. nás čekalo oblastní kolo hry Plamen v Libici nad Doubravou na které jsme pečlivě trénovali a díky tomu jsme si domu přivezli medaile za 2. a 3.místo.

ČERVEN

 V červnu jsme pořádali soutěž, která spadala do Dětského Havlíčkobrodského Turné. Účast zde byla vysoká, ale počasí nám vůbec nepřálo.

Dále nás také čekala komise ze soutěže Nejkrásnější vesnice roku před kterou jsme si zopakovali naše představení "Bouda,budka trochu jinak" a opět jsme s touto pohádkou měli veliký úepěch.

ČERVENEC

Červenec byl měsíc "soustředění". Naplánovali jsme si pětidenní stanování na místním hasickém hřišti. Sešli jsme se tu až na pár vyjímek všichni a moc jsme si to užli. Kromě hraní různých her jsme si opakovali i teoretické okruhy a hlavně jsme každý získal Odznak Odbornosti.

SRPEN

 V srpnu nás kromě trénování čekal kopec srandy o kterou se postarali Jirka s Helou a zbytek Promoteamu z Hitrádia Vysočina. Velice jsme si to všichni užili ikdyž nám opět počasí moc nepřálo. Většinu z nás nejvíce potěšila návštěva Dalibora Jandy revival alias náš velice oblíbený Zpívající hasič Dan Moravský.

Dále nás čekala další soutěž Dětského HB tour která byla opět v Libici nad Doubravou a tentokrát to byla noční soutěž. Z naší první noční soutěže jsme si přivezli 4. a 20. místo.

ZÁŘÍ

Začátkem září jsme jeli na poslední soutěž DHBT, která se konala ve Ždírci nad Doubravou kde jsme obsadili 25. a 9. místo. Na této soutěži se konalo vyhlašování konečného umístění celého tour. Naši mladší i starší zkončili na 14. místě.

ŘÍJEN

 Protože máme moc nemocným odpadlíků,tak se nemůžeme zúčastnit branného závodu. Jediný kdo se za Vepříkov zúčastnil byl Honza, který běžel za jednotlivce.

V říjnu jsme se také rozhodli přespat na školce aby jsme takzvaně utužily vztahy v týmu. Velice jsme si to všichni užili.

Ke konci října se již tradičně konal lampiónový průvod. jedinečný byl však letos tím, že nám ho zpestřili naše místní mažorekty.

LISTOPAD

 Listopad byl velice klidný. Jediné co jsme dělali, bylo že jsme se scházeli v hasičárně a vyráběli vánoční dekorace na nadcházející výstavu.

PROSINEC

 V prosinci jsme provoněli hasičárnu jehličím, skořicí, hřebíčkem a vším možným co připomíná Vánoce. Naaranžovali jsme po celé místnosti naše pilně vyrobené výrobky a zahájili výstavu. Účast byla hojná a většina návštěvníků se k nám i několikrát vrátila se slovy že se jim u nás moc líbí.

Dále jsme jako každý rok vystoupili u kapličky. Zapěli jsme krásné koledy, rozdali občerstvení a něco malého z naší Vánoční výstavy.

2014

LEDEN

V lednu jsme se sešli na výroční valné hromadě, kde jsme zhodnotili rok minulý a naplánovali rok nadcházející. Dále jsme v lednu obešli obec s Tříkrálovou sbírkou při které se vybralo cca 10 000,-korun.Poslední lednovou aktivitou byla účast na dětském karnevale, kde se naši mladší jedinci sešli v nádherných maskách a soutěžili o různé dobroty v připravených soutěžích.

ÚNOR

Osmého února mnozí soptíci vyrazili s rodiči na zájezd na muzikál DĚTI RÁJE kde se všem moc líbilo. Další akcí byl tradiční masopustní průvod. Tento měsíc nám byl obcí zakoupen do sboru i nový hasičské vůz ze kterého jsme všichni moc nadšení a nemůžeme se dočkat až s ním pojedeme ukázat na nějakou soutěž nebo výlet.

BŘEZEN

V měsíci březnu se jak je známo slaví Mezinárodní Den Žen kde jako předešlé roky naše děti přednášely básničky za které obdržely náležitý potlesk od zúčastněných dam. V tomto měsíci náš sbor také pořádal mariášový turnaj kde naši starší a dorostenci pomáhali.

DUBEN

V dubnu jsme se vrhli do naší zbrojnice a konečně zase vytáhli naše sportovní nářadí z polic a začali pravidelně trénovat aby jsme se po zimě dostali co nejdříve do formy. Také se mnozí z nás zúčastnili zájezdu do Českého Švýcarska který se konal od 25. do 27.dubna. Všem se zájezd velice líbil a vrátili se domů s hromadou krásných zážitků.

KVĚTEN

Třetího května jsme se ráno sešli u hasičárny, naskákali do aut a vyrazili směr Jeřišno kde se konalo oblastní kolo hry PLAMEN. Naše výsledky bohužel nebyly tak dobré jak jsme očekávali, ale aspoň nás to ještě více namotivovalo na častější tréninky aby jsme z dalších soutěží jezdili s úsměvem na tváři a ne zklamaní a s výčitkami kde kdo co udělal špatně. 

ČERVEN

V červnu nás opět čekala naše "domácí" soutěž kterou jsme uspořádali 14.6. na které jsme nastoupili ve dvou týmech starších a nemohli jsme si přát lepších výsledků. Jeden tým si vybojoval 2.místo a druhý zvítězil jak se říká na plné čáře. Druhý den 15.6. se konala soutěž v Chotěboři kde jsme skončili na 15.místě, ale stejně nás ještě hřálo vítěství z předešlého dne takže jsme byli spokojeni.

ČERVENEC

Červenec byl pro nás měsícem velice očekávaným, a to proto, že jsme se nemohli dočkat našeho soustředění které jsme si udělali na našem hasičském hřišti. Náš pobyt v areálu byl od 22. do 26.7. a každičký den jsme si všichni moc užili.

SRPEN

V srpnu jsme trénovali a těšili se že vyrazíme ještě 31.8. na poslední naší soutěž, které jsme se bohužel ale nezúčastnili protože jsme kvůli nemocem a dovoleným nedali dohromady ani jeden tým.   23.srpna jsme se sešli aby jsme si užili tradiční rozloučení s prázdninami, kde jsme v hojném počtu plnily různé úkoly, hádali odpovědi na spoustu zajímavých otázek a dováděli na atrakcích.

ZÁŘÍ - ŘÍJEN

V září jsme se pilně připravovali na branný závod požární všestrannosti který nás čekal následující měsíc, ale i přes veškeré snahy jsme se opět soutěže nezúčastnily. 18.10. jsme si v naší hasičárně uspořádali naše velmi oblíbené ukončení sezóny - "KDOSISE" , kde jsme se velice bavili. Dále jsme se 27.10. vydali na lampiónový průvod který byl velice hezký protože jsme šli průvodem kde svítilo přibližně 60 krásně barevných lampiónů.

LISTOPAD

V listopadu jsme se věnovali vyrábění různých ozdobiček, svícínků a dekorací na naší výstavu kterou jsme si naplánovali na prosinec. 15.11. jsme opět pomáhali na mariášovém turnaji.

PROSINEC

Prosinec - poslední měsíc roku 2014 - měsíc klidu a pokoje - pro nás velice výživný. Nejdříve jsme se sešli 7.prosince na sále naše hostince na mikulášskou veselici kde jsme čekali na příchod Mikuláše,Anděla a Čerta aby jsme jim mohli přednést připravené básničky za které jsme byli sladce odměněni. Hned tři dny na to se Vepříkov poprvé zúčastnil akce ČESKO ZPÍVÁ KOLEDY, sešlo se nás kolem 50ti pěvců a velice se nám tato akce líbila, brali jsme ji tak trochu jako trénink na naše velice oblíbené každoroční předvánoční zpívání u kapličky které bylo jako každý rok 23.12..A i přes všechny tyto akce jsme ještě v prosinci měli již zmíněnou Vánoční výstavu která se konala od 20. do 22.12., na výstavě nás tento rok navštívilo spoustu hostů a všichni naší snahu moc chválili a mnozí si domů zakoupili naše výrobky a tím nám udělali velikou radost.

2015

LEDEN

Leden je každý rok stejný. Jako již tradičně jsme nový rok zahájili Výroční valnou hromadou která se konala 10.1. a poprvé jsme viděli náš nový znak. Dále naši soptíci oblékli bílé hábity a vyrazili na pochod přes celý Vepříkov a sousední Miřátky s kasičkou na Tříkrálovou sbírku pro charitu. 24.ledna byl dětský maškarní karneval kde ovšem nebyly v kostýmech jen děti, letos se nám podařilo převléct do kostýmu průvodčích naše starší členy kteří průběh celého karnevalu moc hezky zpestřili.

ÚNOR

V únoru jsme si rozdali básničky a učili jsme se je aby jsme je přednesli v březnu na MDŽ.

BŘEZEN

Tento měsíc jsme vystoupili na oslavách MDŽ s básničkami které byly věnované právě ženám. A jako loni tak i letos jsme v březnu pomáhali na mariáši který pořádal náš sbor. Také jsme vyrazili projít naší malebnou vesničku a posbírat větvičky a odpadky aby jsme to tu měli ještě hezčí.

DUBEN

Koncem dubna hasiči uspořádali třídenní zájezd na Šumavu, kterého se zúčastnila i hojná část našich dětí a díky vydařenému počasí si pobyt na Šumavě všichni moc užili. A jako tečka tohoto měsíce bylo uspořádání Pálení čarodějnic na hasičském hřišti.

KVĚTEN

V květnu jsme 10. vyrazili na jarní kolo Hry PLAMEN do Libice nad Doubravou a díky slunečnému počasí jsme se tam všichni dostatečně vyřádili. Dále se dne 23. se konala vycházka DESÍTKA PO HABERSKU která byla pro všechny zúčastněné velice pobavila a mnozí se na stanovištích které byly rozmístěné po cestě z Habrů - přes Leškovice - do Vepříkova i mnohému přiučili. Dále jsme hned 25. u nás v obci přivítali komisi Vesnice roku pro kterou jsme si připravili přehled všech akcí co v obci za rok pořádáme a například u ukázky Zpívání u kapličky bylo dokonce i nasněženo laugh .

ČERVEN

Červen byl měsíc dohánění posledních jedniček. Venku už bylo takové vedro že všichni nedočkavě čekali až  jim ve škole naposledy zazvoní, dostanou vysvědčení a budou si moci naplno užívat letních prázdnin.

ČERVENEC

V červenci od 3. do 6.7. probíhalo v hasičském areálu stanování s přípravou na Tou de Vepříkov které se konalo 5.7. a mnozí z nás šlápli do pedálů a vyrazili vstříct dobrodružstvím na svých kolech na naplánované trasy.

18.července jsme vyrazili do Golčova Jeníkova na jejich 145. Výročí založení hasičského sboru. Počasí bylo úžasné a tak jsme si připravený program místních hasičů velice užili.

SRPEN

V srpnu jsme opět nemohli vynechat naše milované soustředění které se konalo od 12. do 15.srpna. Soustředění bylo báječné,vydařilo se nám počasí a tak kromě soutěží,her a trénování jsme se i dost často cachtali v naší nádrži kde se to občas zvrtlo až na "bahení bitvy". Dále jsme si letos na soustředění secvičili takový kraťoučký "Hasičský muzikál" na který nás inspirovala písnička zpívajícího hasiče Dana Moravského - Stříkačky v Karibiku. Opět jsme se na hřišti sešli 29.8. na Rozloučení s prázdninami které bylo tento rok pojato spíše jako Pohádkový les ve kterém na děti čekal například Rumcajs s Mankou,Víla Amálka a Motýl Emanuel a nechyběl nám zde ani Pučmeloud.Po zdolání pohádkového lesa a vyzvednutí odměn se pokračovalo v zábavě a oslavovala se výhra MODRÉ STUHY.

ZÁŘÍ

Hola, hola - škola volá!!! Po krásně prožitých prázdninách se dětičky opět vracejí usednout do školních lavic a přesměrují své snahy z tréninků a soutěží do sešitů a učebnic, ale i přes touhy po dobrých známkách ve škole se scházíme aby jsme si zopakovali naše hudební představení co jsme se v létě naučili aby jsme ho následující měsíc mohli ukázat "světu".

ŘÍJEN

17.10. se na sále našeho hostince konalo Setkání důchodců a my jsme jim předvedli náš "hasičský muzikál" který jsme si natrénovali na našem letním soustředění. 24. nás navštívili hráči Discgolfu kteří uspořádali na našem hřišti turnaj kterého jsme se zúčastnili zatím pouze jako diváci. Ke konci měsíce jsme opět Vepříkov prosvítili lampiónovým průvodem. A říjen jsme zakončili posezením v hasičárně na ukončení sezony takzvaným KDOSISE.

LISTOPAD

V listopadu jsme opět chystali výrobky na výstavu kterou jsme měli naplánovanou na prosinec a pomáhali na mariášovém turnaji.

PROSINEC

Na šestého prosince jsme si opět zopakovali básničky pro Mikuláše,Anděla a Čerta kteří nás navštívili na Mikulášské veselici kterou nám naši hasiči připravili na sále v našem hostince. Dále jsme pokračovali Vánoční výstavou a prosinec jsme jako každý rok zakončili 23.12. Zpíváním koled u kapličky. 

2016

LEDEN

Výroční valná hromada nám opět zahájila další rok. Pokračovali jsme Tříkrálovou sbírku pro charitu a měsíc leden jsme zakončili 23.1. karnevalem.

ÚNOR

V únoru jsme začali pilně trénovat pohádku kterou jsme dětem sepsaly aby ji mohli předvést následující měsíc na MDŽ .Také se nám zastesklo po našem letním soustředění tak jsme z 11. na 12.února přenocovali v budově místní bývalé mateřské školy kde jsme se velice bavili. 

BŘEZEN

Pátého března jsme na sešlosti ke dni žen předvedli naší pohádku O řepě, kterou jsme rozesmály všechny ženy na sále. Pohádka se nám velice vydařila a naše divačky nás odměnily velikým potleskem. Druhá polovina tohoto měsíce však už tak radostná nebyla...

Dne 27.března jsme se já Zuzana Krumlová a  sestra Markéta Krumlová díky chování některých jedinců téměř se slzami v očích rozloučily s funkcí velitelek mládeže. Po tom co se odehrálo už nešlo dále fungovat tak jsme ustoupili a přenechali funkci tomu kdo si toto vše zařídil. HODNĚ ŠTĚSTÍ A DOUFÁM ŽE BUDETE NA TÉ SPOUSTĚ SOUTĚŽÍ CO JSTE SI NASLIBOVALI ÚSPĚŠNÍ...

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 

                                                   2016

ČERVENEC

Včervenci jsem zase začala trénovat děti.Urputně jsme se připravovaly na branný závod,který se konal v Habrech.

 

ŘIJEN

1 října se konal den D Braňáku jsme se úspěšně zůčastnily a jede se dál.

ŘIJEN-PROSINEC

Od října do prosince jsme chystaly vánoční výstavu.Vánoční věci jsme dělaly snad ze všeho co jsme našly.Děckám se to líbilo a mě vlastně taky i když to zabralo dost času.17a18 prosince jsme všem kdo se přišel podívat ukázaly co jsme za tu dlouhou dobu vyrobily. Myslim že se zadařilo a lidem se líbila. Snad se do toho pustíme zas

                                                2017

LEDEN

tříkrálová sbírka a dětská výročka

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gramatika

(Dája, 22. 6. 2014 13:52)

Stránky moc hezké, ale pisatel česky moc neumí. Škoda

Vzkaz pro Anonyma

(zuzik, 4. 8. 2008 11:51)

newim co si zač ae stojim přiSlávkovi a sorry ale Rakušan je vygumovanej a neni to názor jen členů SDH Vepříkov ale i jiných teamů!(teamy jmenovat nebudu pač nechci aby se k nim pan Rakušan choval jak k tomu chlápkovy z technický čety od přetlakáče kterého se Slávek jakoby zastal a hrozně chytrej Rakušan začal řvát na naše a tak mu Slávek řekl svůj názor a podle mě má každý právo svůj názor říct a stát si za nim!)

Vzkaz pro pisálka (Anonym)

(Slavomír Kadleček, 2. 7. 2008 9:57)

Dobrý den Anonyme
Děkuji za blahopřání ke skvělému článku v deníku Vysočina. Musím po pravdě říci, že i mě se zamlouval, ale s odstupem času a po reakcích na tento článek, bych se opravdu zamyslel a napsal ho ještě lépe. Slova které jsem použil proti rozhodčímu nemohl nikdo slyšet, poněvadž jsem tam byl já a jen pan rozhodčí. Slova které jsem použil, nabyla zas tak vulgární a vím je jen já a pan rozhodčí. S pozdravem a přáním pěkného dne Slavomír Kadleček

Rec:Anonym

(Lenka Admin, 11. 6. 2008 18:18)

Jako když teda něco píšu na stránky tak je slušnost napsat kdo to píše.

Blahopřání

(Anonym, 11. 6. 2008 12:06)

Blahopřeji ke skvělému článku v deníku vysočina. Moc se vám to povedlo, ale zkuste se nad sebou zamyslet. Byl jsem u toho, takže vím jak celá soutěž probíhala!!! Příště se zkuste zachovat sportovně a nepoužívejte upravený materiál a slušní lidé by neměli používat taková slova vůči hlavnímu rozhodčímu, a rozhodčím vůbec, natož ti, kteří vedou děti - i oni tím příspívají k jejich výchově. Takže gratulujem! A ten článek si příště odpusťte.